Hoe breng je Mixcoco Polyacrylgel op de beste manier aan?

Mixcoco Polyacrylgel is een nieuwe generatie nagelgel die vrij van geur is, niet druppelt en superstabiel is. Mixcoco Polyacrylgel heeft een stevige gel substantie, hardt net uit als acryl, geurloos en warmt niet op onder de lamp. De Mixcoco Polyacrylgel is gemakkelijk te gebruiken en kan eindeloos worden bewerkt totdat het resultaat perfect is! 


Stappenplan Mixcoco Polyacrylgel aanbrengen

Stap 1: Vijl je nagels in vorm met een nagelvijl (180/240 grit) en ruw het nagelbed op met een bufferblok. Maak de nagels vervolgens schoon met een nagel wipe en bevochtig deze met alcohol of Nail Scrub.

Stap 2: Breng de Mixcoco Primer aan op de nagelplaat. Let op! De Mixcoco Primer hoeft niet onder een lamp uitgehard te worden. 

Stap 3: Breng de Mixcoco Polyacrylgel Base Coat aan op de nagels en laat deze vervolgens 2 minuten uitharden onder een UV-Lamp of 30-60 seconde onder een LED-Lamp.

Stap 4: Breng de Mixcoco Polyacrylgel aan op het midden van de nagel en bevochtig een gelpenseel met de Mixcoco Solution om de polyacrylgel in de juiste vorm te krijgen. Je kunt hiervoor het beste een dappendish met daarin de Mixcoco Solution gebruiken. Wist je dat? Je de Mixcoco Polyacrylgel zolang kan modelleren als dat je zelf wilt!

Stap 5: Als de Mixcoco Polyacrylgel in de gewenste vorm is, laat je deze vervolgens 2 minuten uitharden onder een UV-Lamp of 30-60 seconde onder een LED-Lamp.

Stap 6: Verwijder de plaklaag met de Mixcoco Solution en vijl de nagels nog iets bij met een 180/240 grit. Zorg er wel voor dat er na het vijlen geen stof meer op de nagels zit. Gebruik hiervoor een brush of een nagel wipe met vloeistof. 

Stap 7: Breng de Mixcoco LED/UV Top Coat aan op de nagel en laat deze vervolgens 2 minuten uitharden onder een UV-Lamp of 30-60 seconde onder een LED-Lamp.


Hoe verwijder je Mixcoco Polyacrylgel?

Stap 1: Verwijder eerst de shine, ook wel topcoat genoemd, van je nagels. Hiervoor kun je de 180/240 gritt nagelvijl gebruiken. 

Stap 2: Bevochtig de Mixcoco Foil Nail Wraps met Mixcoco Soak-Off en wikkel de nail wraps om de vinger. Laat 10-15 minuten intrekken. Zorg er wel voor dat het gedeelte met het watje goed op de nagel zit.

Stap 3: Zodra de Mixcoco Polyacrylgel van de nagelplaat is losgekomen, kun je een bokkepootje gebruiken om de restjes Mixcoco Polyacrylgel van de nagel te verwijderen. Hierna verwijder je het resterende met een bufferblok. 

Stap 4: Breng vervolgens de Mixcoco Calcium Plus aan om te hydrateren, beschermen en te voeden van de natuurlijke nagels.

Stap 5: Verzorg de nagelriemen met de Mixcoco Cutile Oil.