Mixcoco Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan verschillende kleuren! Dankzij de unieke samenstelling is de gellak perfect dun aan te brengen maar hardt hij wel volledig uit. Daarnaast heeft de Mixcoco Gellak geen last van vergeling of terugtrekking. Ideaal voor op de natuurlijk nagels. Het resultaat? Prachtige nagels die er minimaal 14 dagen gegarandeerd fantastisch uit zien! 


Stappenplan Mixcoco Gellak aanbrengen

Stap 1: Vijl je nagels in de gewenste vorm en maak de nagels vervolgens schoon met nail scrub, nail cleaner of nagelwipes bevochtigd met alcohol.

Stap 2: Breng de Base Gel aan en laat deze vervolgens 2 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp. Dit hangt af van de sterkte van de lamp. Let op! Raak de nagels niet aan: deze voelen wat plakkerig aan, dit zorgt voor de hechting.

Stap 3: Breng een eerste (dunne laag) gellak in kleur naar keuze aan en laat deze 2 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp. Let op! Raak de nagels niet aan: deze voelen wat plakkerig aan, dit zorgt voor de hechting.

Stap 4: Breng een tweede (dunne laag) gellak in kleur naar keuze aan en laat deze 2 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp. De plaklaag is nog steeds aanwezig.

Stap 5: Breng een Top Coat aan en laat deze vervolgens 2 minuten uitharden onder de UV of 30-60 seconden onder een LED lamp. Dit hangt af van de sterkte van de lamp. De plaklaag is nu verdwenen.Hoe verwijder je Mixcoco Gellak?

Mixcoco Gellak kan gemiddeld 14 dagen lang prachtig zitten, zonder beschadigingen. Wij leggen je graag uit hoe je Mixcoco Gellak op de juiste wijze kan verwijderen!

Stap 1: Verwijder eerst de shine, ook wel topcoat genoemd, van je nagels. Hiervoor kun je de 180/240 gritt nagelvijl gebruiken. 

Stap 2: Bevochtig de Mixcoco Foil Nail Wraps met Mixcoco Soak-Off en wikkel de nail wraps om de vinger. Laat 10 minuten intrekken. Zorg er wel voor dat het gedeelte met het watje goed op de nagel zit.

Stap 3: Zodra de Mixcoco Gellak van de nagelplaat is losgekomen, kun je een bokkepootje gebruiken om de gellak van de nagel te duwen.

Stap 4: Breng vervolgens de Mixcoco Calcium Plus aan om te hydrateren, beschermen en te voeden van de natuurlijke nagels.