Doll Harsroller 15ml

Deze fijne, kleine harsroller is ideaal voor het harsen van de bovenlip en de wenkbrauwen. De harsroller is geschikt voor de 15ml harspatronen van Doll en is ontzettend eenvoudig op de harspatronen te draaien en te verwijderen. 

Op voorraad
Artikelcode:
186011
€ 2,50

Verzendkosten vanaf €2,99

Snelle levering in Nederland en België

Grootste collectie gellak

Veilig betalen met iDeal, PayPal en meer!

 

 

 

 

Met de harsrollers van het Italiaanse merk Doll is het mogelijk om elk gewenst gebied te behandelen! Deze fijne, kleine harsroller is ideaal voor het harsen van de bovenlip en de wenkbrauwen. De harsroller is geschikt voor de 15ml harspatronen van Doll en is ontzettend eenvoudig op de harspatronen te draaien en te verwijderen. De ideale harsroller om cadeau te geven of om zelf thuis met harsen te beginnen.

Gebruiksaanwijzing
Je rolt simpel één keer met de Doll harsroller over de huid, in de richting van de haargroei, en er wordt automatisch een gelijkmatig laagje hars op de huid aangebracht. De Doll harsrollers zijn zeer efficient in gebruik en brengen altijd een dun laagje hars aan waardoor je nooit meer hars gebruikt dan nodig is. Belangrijk: 1 keer rollen is genoeg. Je hebt slechts een heel dun laagje hars nodig om effectief te kunnen harsen! 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.