Hoe breng je Mixcoco Nailconcealer aan?

Mixcoco Nail Concealer werkt net als een CC Cream maar dan op de nagels. Mixcoco Nail Concealer helpt bij het vervagen van oneffenheden van de nagels op het oppervlak zoals bijvoorbeeld een ongelijke nagelplaat. De Nail Concealer is zowel voedend als beschermend voor de nagels en zorgt ervoor dat de nagels er glad en gezond uitzien. Mixcoco Nail Concealer is de ideale manier om je nagels snel en gezond te laten groeien!


Stappenplan Mixcoco Nail Concealer aanbrengen

Stap 1: Vijl de nagels in vorm met een vijl (180/240 grit) en ruw het nagelbed op met een bufferblok. Maak deze vervolgens schoon met een nagel wipe en bevochtig deze met alcohol of Nail Scrub.

Stap 2: Breng de Mixcoco Primer aan op de nagelplaat en laat een paar seconden intrekken.

Stap 2: Breng de Mixcoco Nail Concealer aan op de nagel en laat deze vervolgens 2 minuten drogen onder een UV lamp of 30-60 seconde onder een LED Lamp. Raak de nagels niet aan! De Nail Concealer heeft nu een plaklaag, dit zorgt voor de hechting.

Stap 3: Breng een tweede laag Mixcoco Nail Concealer aan op de nagel en laat deze vervolgens 2 minuten drogen onder een UV lamp of 30-60 seconde onder een LED Lamp.        

Stap 4: Breng de Mixcoco Led/Uv Top Coat aan op de nagel en laat deze vervolgens 2 minuten drogen onder een UV lamp of 30-60 seconde onder een LED Lamp. De plaklaag is nu verdwenen.


Hoe verwijder je Mixcoco Nail Concealer?

Stap 1: Verwijder eerst de shine, ook wel topcoat genoemd, van je nagels. Hiervoor kun je de 180/240 gritt nagelvijl gebruiken. 

Stap 2: Bevochtig de Mixcoco Foil Nail Wraps met Mixcoco Soak-Off en wikkel de nail wraps om de vinger. Laat 5-10 minuten intrekken. Zorg er wel voor dat het gedeelte met het watje goed op de nagel zit.

Stap 3: Zodra de Mixcoco Polyacrylgel van de nagelplaat is losgekomen, kun je een bokkepootje gebruiken om de restjes Mixcoco Polyacrylgel van de nagel te verwijderen. Hierna verwijder je het resterende met een bufferblok. 

Stap 4: Breng vervolgens de Mixcoco Calcium Plus aan om te hydrateren, beschermen en te voeden van de natuurlijke nagels.

Stap 5: Verzorg de nagelriemen met de Mixcoco Cutile Oil.