Betalen

Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Credit Card (VISA en MasterCard), PayPal, Bancontact, Klarna én natuurlijk met een tegoedbon van Beauty Millenium.

iDeal
iDeal is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO, ING of SNS bank kun je direct gebruik maken van iDeal. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Voor een bestelling die je betaalt met iDeal zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de bezorgkosten van jouw bestelling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. 

Creditcard
Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

PayPal
Naast iDeal kun je in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je jouw bankrekening of creditcard aan jouw PayPal account koppelt. Met PayPal betalen is gratis en de transactiekosten worden door ons betaald zodat jou zonder extra kosten kunt winkelen. PayPal biedt het gemak van het (veilig) opslaan van jouw betaalgegevens, zo hoeft je geen randomreader te gebruiken bij het afrekenen van jouw bestelling. PayPal is beschikbaar in alle landen, waardoor internationaal afrekenen met gemak verloopt. Hoe werkt PayPal? Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op jouw rekening om de betaling te bevestigen.

BanContact
Belgische klanten van Beauty Millenium kunnen eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar betalen via BanContact voor de banken KBC, Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank en Dexia. Hoe werkt dat? Als je een online aankoop wilt doen, voer je eerst de gevraagde gegevens van jouw betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan jouw digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de BanContact in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm jouw identiteit en jouw betaling. Daarna zul je weer terug worden gebracht naar onze webshop.

Klarna betaal later
Klarna voert voor Beauty Millenium het achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt viaKlarna ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aanKlarna Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Klarna? Ga dan naar de website van Klarna.

xoxo Team Beauty Millenium