Leveren

Al onze pakketjes worden maximaal 24 werkuren na de bestelling (en ontvangst van de complete betaling) verzonden. De levertijd bedraagt ongeveer 2 werkdagen. Wanneer je bijvoorbeeld op maandag een bestelling plaatst, zal jouw bestelling uiterlijk woensdag bij je binnen zijn. Let op! De levertijden zijn onder voorbehoud aangezien wij afhankelijk zijn van de postdiensten. Onze bestellingen worden geleverd van maandag tot en met zaterdag met PostNL voor Nederland en DPD voor België. Wanneer een product onverhoopt niet in voorraad is wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gehouden.

Besteldatum

Verzending van jouw bestelling

Van maandag tot donderdag

De volgende werkdag

Vrijdag en tijdens het weekend

De maandag erop

Volg jouw pakketje!
Zodra jouw bestelling is verzonden met pakketpost ontvang je van ons een trackingscode. Via deze code kun je precies in de gaten houden waar het pakketje zich bevindt en of je eventueel het pakketje bij jouw buren op kunt halen. Wanneer jouw bestelling is verzonden via enveloppost, is hier geen trackingscode van bekend en wordt deze door de postbode in jouw brievenbus afgeleverd.

Niet thuis?
Ben je niet thuis op de dag dat de zending wordt afgeleverd? Geen nood! De bestelling wordt de volgende dag nogmaals bij jouw aangeboden. Ben je dan wederom niet thuis? Dan kun je het pakketje de volgende dag afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. De postbezorger zal hierover een bericht achterlaten in jouw brievenbus, deze dien je mee te nemen naar het postkantoor.

xoxo Team Beauty Millenium